Forside - Flytoget får iPhone app

Flytoget får iPhone app

Flytoget 01 Frontpage _detail

Appstore

Flytoget fikk sin egen iPhone App 1. oktober. Reiseplanleggeren benytter Hafas teknologi og viser Flytogets avganger med sanntidsinformasjon. Den henter også informasjon fra Flytogets eget CMS når det gjelder avviksmeldinger og informasjonssider. I tillegg har vi integrert en egen oversikt over alle fly avganger og ankomster fra Oslo Lufthavn.

Søkeside og oversikt svar

Flytoget 02 Query _Result

Søkefunksjonen er svært enkel å ta i bruk, og hvis du har benyttet Rutebok App'n vil du nok dra kjensel på grensesnittet. Øverst på søkesiden vises planlagte avvik og statusinformasjon om trafikken. I resultatet presenteres sanntidsinformasjon ved siden av den planlagte rutetiden.

Det vises normalt tre svaralternativer og man kan trykke på orange stjerne for å lagre valgt strekning som favoritt.

I tilfelle planlagte avvik vises også alternativ transport med buss eller t-bane i detaljvisningen. Der har du også mulighet til å lagre reisen i kalenderen.

Nærheten

Flytoget 03 Vicinity

'I nærheten' funksjonen benytter enhetens posisjon til å vise en liste over de nærmeste stasjonene. Stasjoner i motsatt retning vises ikke i denne listen da det ikke er mulig å reise mot Drammen fra andre stasjoner enn Oslo Lufthavn.

Ved å trykke på kartknapp oppe til høyre vises holdeplassene i kartet.

Informasjon og Flytider

Flytoget 04 Info _OSL

Informasjonssidene er koblet mot Flytogets eget CMS og viser informasjon om sikkerhet, punktlighet, priser og annen nyttig reiseinformasjon.

Flytider viser alle avganger (inkl. avgangstid, destinasjon, flightnr., gate og status) og ankomster (inkl. ankomstid, opprinnelsessted, flightnr., bagasjeband og status). Kilde for flytider er Avinor og oppdateres hvert 5. minutt.

Skriv en kommentar

Rutebok for Norge

Rutebok.no er en demo-versjon som viser hvordan man med data fra rutedatabasen vår kan presentere rutesøk med utfyllende reiseinformasjon på Internett. Nettsiden inneholder gyldige ruter fra vår database og er pr. dato den eneste websiden i Norge som omfatter ruter i hele landet, samt ruter mellom Norge og utlandet. Les mer...

Åpent API

NRI har en database som inneholder all kollektivtrafikk i Norge, samt noe inn og ut av landet. Les mer...