Forside - Telemark Bilruter får nye websider

Telemark Bilruter får nye websider

Tbr _skjermbilde

Den 3. oktober 2011 lanserte vi nye websider til vår kunde Telemark Bilruter AS. Løsningen har nå vært i drift et par dager, og er godt mottatt av brukerne.

Ny layout

Den mest synlige endringen på telemarkbil.no er naturlig nok den nye layouten. I designet er det blitt fokusert på å gjøre det enklere for brukeren å finne frem til den viktige informasjonen, samt at reisesøk og nyheter har blitt gitt enda mer fokus enn tidligere.

Nytt CMS

De nye sidene er gjort på Umbraco CMS, et opensource .NET rammeverk som er i stor vekst. Umbraco er i bruk av nærmere 90 000 nettsteder rundt om i verden, og brukes til alt fra små sider (som vår labs) til store sider som asp.net, heinz.com og peugeot.com.

Ny søkemotor

I tillegg har vi fått integrert en Hafas Reiseplanlegger i deres løsning som sørger for raske og presise ruteoppslag.

Anbefaler deg å ta en ekstra titt på Telemarkbil.no, og vi tar gjerne imot ris eller ros på labs@reiseinfo.no.

Skriv en kommentar

Rutebok for Norge

Rutebok.no er en demo-versjon som viser hvordan man med data fra rutedatabasen vår kan presentere rutesøk med utfyllende reiseinformasjon på Internett. Nettsiden inneholder gyldige ruter fra vår database og er pr. dato den eneste websiden i Norge som omfatter ruter i hele landet, samt ruter mellom Norge og utlandet. Les mer...

Åpent API

NRI har en database som inneholder all kollektivtrafikk i Norge, samt noe inn og ut av landet. Les mer...