Forside - Amobil.no har testet Nokias nye flaggskip: «Super navigasjon»

Amobil.no har testet Nokias nye flaggskip: «Super navigasjon»

Windows-telefonen Nokia Lumia 1520 får jevnt over svært god kritikk i testen til Amobil. Men det som er mest interessant og gledelig for oss i Norsk Reiseinformasjon AS er omtalen av navigasjonstjenesten som vi leverer data til: «Nokia Here».

Amobil

Noter deg buss-symbolet under midten til høyre på forsiden.

I testen av det Amobil omtaler som «teknobeistet», skriver de følgende under overskriften «Super navigasjon»:

«Navigasjonstjenestene som følger med er fortsatt uten sidestykke blant gratisløsningene, og det som følger med hos de andre plattformene.»

Videre, under overskriften «Finn frem i kollektivtrafikken» kan vi lese:

«Here Transit lar deg søke opp reiseruten du skal, og finner ut hvor lang tid hele reiseruten vil ta, og hvilke typer transportmidler som er tilgjengelige. Du får opp en mengde resultater innenfor tidsrommet du har søkt, og appen ser ut til å ha påfallende god oversikt – iallfall i Oslo-området.

Mye av dette tilbys på litt ymse vis av Googles egne tjenester. Men både kvaliteten, og totalpakken, som Nokias tjenester byr på er foreløpig en hel del bedre enn Googles variant.»

Sitatet ovenfor tyder på at Amobil har fokusert på kollektivtrafikken i Oslo under testingen av denne tjenesten, men her kan vi legge til at de øvrige områdene i Norge jevnt over skal være like bra.

God tur.

Hele testen til Amobil.no kan dere lese her.

Skriv en kommentar

Rutebok for Norge

Rutebok.no er en demo-versjon som viser hvordan man med data fra rutedatabasen vår kan presentere rutesøk med utfyllende reiseinformasjon på Internett. Nettsiden inneholder gyldige ruter fra vår database og er pr. dato den eneste websiden i Norge som omfatter ruter i hele landet, samt ruter mellom Norge og utlandet. Les mer...

Åpent API

NRI har en database som inneholder all kollektivtrafikk i Norge, samt noe inn og ut av landet. Les mer...