Forside - Regjeringen samordner arbeidet med nasjonal reiseplanlegger og elektronisk billettering:

Regjeringen samordner arbeidet med nasjonal reiseplanlegger og elektronisk billettering:

Nytt selskap skal utvikle kundevennlige og effektive tjenester.

Regjeringen

Regjeringen foreslår i revidert statsbudsjett 2015 at det nye selskapet skal bygges på Norsk Reiseinformasjon AS (NRI) og Interoperabilitetstjenester AS (IO), slik at viktig kompetanse blir videreført og bedre samordnet.

Her kan dere lese hele pressemeldingen.

Skriv en kommentar

Rutebok for Norge

Rutebok.no er en demo-versjon som viser hvordan man med data fra rutedatabasen vår kan presentere rutesøk med utfyllende reiseinformasjon på Internett. Nettsiden inneholder gyldige ruter fra vår database og er pr. dato den eneste websiden i Norge som omfatter ruter i hele landet, samt ruter mellom Norge og utlandet. Les mer...

Åpent API

NRI har en database som inneholder all kollektivtrafikk i Norge, samt noe inn og ut av landet. Les mer...