Forside - Har du prøvd Norgesruter?

Har du prøvd Norgesruter?

Norgesruter

Norgesruter tilbyr rutesøk på all kollektivtransport i Norge og direkte mellom Norge og utlandet. Tjenesten er tilgjengelig på vanlig PC og har i tillegg apper for IOS, Android og Windows – gratis og uten reklame.

Smakfullt, enkelt og funksjonelt er beskrivende ord for produktene til Norgesruter. NRI har ikke foretatt noen grundig test av nettstedet eller appene, men førsteinntrykket er at alt ser ut til å fungere fint og raskt.
Vi likte det vi så.

Innholdet er hentet fra NRIs åpne data, så søkeresultatene kombinerer ulike transportmiddel og trafikkselskap og krysser både fylkes- og landegrenser. En praktisk detalj er at du kan dele plasseringen din med Norgesruter og søke etter reisealternativ fra der du befinner deg i øyeblikket.

Utvikleren Robert Sasak lanserte Norgesruter høsten 2015. Han har dokumentert arbeidet og utviklingen på Facebook og i GitHub. Du finner lenker til både dokumentasjon og apper på websiden med rutesøk, så det finnes ingen god grunn til at vi skal beskrive løsningene i detalj her. Klikk deg inn på Norgesruter og prøv dem selv.

Skriv en kommentar

Rutebok for Norge

Rutebok.no er en demo-versjon som viser hvordan man med data fra rutedatabasen vår kan presentere rutesøk med utfyllende reiseinformasjon på Internett. Nettsiden inneholder gyldige ruter fra vår database og er pr. dato den eneste websiden i Norge som omfatter ruter i hele landet, samt ruter mellom Norge og utlandet. Les mer...

Åpent API

NRI har en database som inneholder all kollektivtrafikk i Norge, samt noe inn og ut av landet. Les mer...