Forside - TIDR: rutesøk fra dør til dør i hele Norge

TIDR: rutesøk fra dør til dør i hele Norge

Tidr.no har en smart løsning for lagring av adresser som hjem, jobb og andre steder en ofte reiser til eller fra. I tillegg kan man dele informasjon med nettstedet om hvor en befinner seg i øyeblikket. Kombinasjonen gjør det mulig å søke og finne reiseforslag med et eneste tastetrykk.

Tidr2

Nettstedet ble lansert høsten 2015 og er eid og driftet av NSB. Da skulle man kanskje tro at transport med tog er førsteprioritet, men det er ikke tilfelle. Selskapet ser det som sin uttalte oppgave å gi de beste reiseforslagene uavhengig av transportmiddel og selskap. Man kan finne ruter hvor som helst i Norge, samt direkte mellom Norge og utlandet. Og søkeresultatene kombinerer alle transportmiddel for kollektivtransport: buss, båt, tog, trikk, T-bane, ferje og fly. Det nederste bildet viser hvordan dette fungerer i praksis.

Rutetidene kommer fra NRI og i enkelte tilfeller direkte fra selskapene, mens kartløsningen i skrivende stund ennå ikke er lansert. Tjenesten er fremdeles forholdsvis ny og i kontinuerlig utvikling, så de som jobber med prosjektet setter stor pris på tilbakemeldinger. Og selv om nettsiden ikke er 100 % ferdig, fungerer rutesøket fint, så Tidr.no er et praktisk og nyttig verktøy. Prøv tjenesten her.

Tidr3

Skriv en kommentar

Rutebok for Norge

Rutebok.no er en demo-versjon som viser hvordan man med data fra rutedatabasen vår kan presentere rutesøk med utfyllende reiseinformasjon på Internett. Nettsiden inneholder gyldige ruter fra vår database og er pr. dato den eneste websiden i Norge som omfatter ruter i hele landet, samt ruter mellom Norge og utlandet. Les mer...

Åpent API

NRI har en database som inneholder all kollektivtrafikk i Norge, samt noe inn og ut av landet. Les mer...